COMUNICAT PRIVIND CORUL AVOCAȚILOR DIN TIMIȘ, EDIȚIA A II - A

Corul Avocaților din Timiș, constituit în anul 2016, și-a reluat activitatea, urmând să concerteze și în acest an în scopuri caritabile. Primul concert de Crăciun s-a bucurat de un real succes, organizatorii reușind să strângă 5.337 lei în urnele pentru donații, sumă căreia i se adaugă încă 2.000 lei, contribuție din partea Baroului Timiș.

Concertul de anul trecut a fost un prilej de multă bucurie și emoție reciprocă, publicul răspunzând extraordinar la apelul nostru umanitar și muzical. Donațiile colectate cu acea ocazie au ajuns la copii nevoiași, prin intermediul Fundației United Way, motiv pentru care am reluat cu entuziasm repetițiile sub bagheta doamnei dirijor Codruța Niculescu. Nădăjduim ca, și în acest an, să putem oferi publicului o parte din sufletele și glasurile noastre, iar celor în nevoie, un semn de compasiune.” a declarat inițiatorul corului, avocat Paul-Filip Ciucur.

Data concertului din acest an va fi comunicată ulterior, astfel încât colegii avocați și familiile acestora să poată fi prezenți în număr cât mai mare.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa pagina de Facebook a Corului, https://www.facebook.com/Corul.Avocatilor.Timis/?f... sau îl puteți contacta pe Domnul avocat Paul-Filip Ciucur la numărul de telefon 0720555116 sau pe e-mailul ciucur@nita-ciucur.ro.

DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

| | Hits: 770