COMUNICAT PRIVIND ȘEDINȚA SOLEMNĂ A CONSILIULUI BAROULUI TIMIȘ, ORGANIZATĂ CU OCAZIA ÎMPLINIRII A 143 DE ANI DE LA ATESTAREA BAROULUI TIMIȘ, LA DATA DE 25 IANUARIE 1875

Vineri, 26 Ianuarie 2018, în Aula Academiei Române - Filiala Timișoara, a avut loc Ședința solemnă a Consiliului Baroului Timiș, prilejuită de împlinirea a 143 de ani de la atestarea Baroului Timiș, la 25 Ianuarie 1875.

Au acceptat invitația de a participa la acest eveniment, Doamna Avocat Cristina GHEORGHE, Decan al Baroului Brașov și Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Domnul Conf.univ.dr. Avocat Petruț CIOBANU, Prodecan al Baroului București și Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Domnul Prof.univ.dr. Zoran Pavlovic, Avocatul Poporului Provinciei Voivodina, Domnul Prof.univ.dr. Avocat Lucian Bercea, Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Doamna Conf.univ.dr. Avocat Raluca Bercea, Director al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Centrul Teritorial Timișoara, Domnul Judecător Marian Bratiș, Vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, Domnul Procuror Ion Brașoveanu, Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Domnul Executor Judecătoresc Cristian Mihai Jurchescu, Președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Domnul Nicolae Cîrstea, Președintele Grupului Universul Juridic.

În cadrul Ședinței solemne, Consiliul Baroului Timiș a acordat DIPLOMA DE DECAN DE ONOARE al Baroului Timiș, Domnului Avocat Ioan Hampu, Decan al Baroului Timiș în mandatele 1996 - 2000 și, respectiv, 2000 - 2004, Domnului Avocat Lazăr Gruneanțu, Decan al Baroului Timiș în mandatele 2004 - 2008 și, respectiv, 2008 - 2012 și Domnului Avocat Valeriu Răuță, Decan al Baroului Timiș în mandatul 2012 - 2016.

De asemenea, pentru prima dată organizată în această formă solemnă, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului profesional de către avocații stagiari care au promovat examenul de admitere în profesia de avocat sesiunea septembrie 2017 și au fost acordate diplome și premii avocaților care au obținut rezultate deosebite la examenul de absolvire a INPPA, Centrul Teritorial Timișoara, sesiunea noiembrie 2017.

DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

| | Hits: 824