COMUNICAT privind SUMELE încasate la Conferința „Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a”

La Conferința cu tema „Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a”, organizată sâmbătă, 14 septembrie 2019, de BAROUL TIMIȘ și UNIUNEA NAȚIONALĂ A BAROURILOR DIN ROMÂNIA, în colaborare cu EDITURA UNIVERSUL JURIDIC, s-a încasat în total suma de 24.100 lei (numerar și transferuri bancare), după cum urmează:

  • 17.800 lei din taxa de înscriere la conferință;
  • 800 lei donații, fără nominalizarea beneficiarului, din partea unor colegi avocați și judecători din cadrul Judecătoriei Timișoara;
  • 700 lei donație pentru Alexandru Marcu;
  • 4.800 lei donație pentru Andrada Raluca Ecsedi din partea SCA JERCAN GHEORGHE VLAD ȘI ASOCIAȚII.

În aceste condiții, suma de 17.800 lei obținută din taxa de înscriere la conferință se va împărți în părți egale, câte 8.900 lei pentru Alexandru Marcu și Andrada Raluca Ecsedi. Suma de 800 lei reprezentând donații, fără nominalizarea beneficiarului, se va împărți în părți egale, câte 400 lei pentru Alexandru Marcu și Andrada Raluca Ecsedi. Suma de 700 lei, reprezentând donație pentru Alexandru Marcu, se transferă Domnului Avocat Alexandru Marcu. Suma de 4.800 lei, reprezentând donație pentru Andrada Raluca Ecsedi, se transferă Doamnei Avocat Andrada Raluca Ecsedi.

În numele Corpului Profesional al Avocaților din Baroul Timiș, vă transmit deplina noastră apreciere pentru participarea la acest eveniment special și mulțumiri pentru donațiile efectuate.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ


Vizualizări: 2734