COMUNICAT U.N.B.R. - Chestionarul dedicat avocaților, în sistemul informatic prin care barourile și avocații pot participa la sondaje de opinie (chestionare) online privind profesia de avocat

La solicitarea Președintelui U.N.B.R., Domnul Avocat dr. Gheorghe FLOREA, informăm membrii Baroului Timiș că a fost definitivat și implementat în aplicația

Tabloul național al avocaților,

aflat la adresa https://www.ifep.ro/,

un sistem informatic prin care barourile și avocații pot participa la sondaje de opinie (chestionare) online privind profesia de avocat.

În prezent, sunt active două Chestionare, unul dedicat Barourilor și unul dedicat avocaților. 

1. Chestionarul dedicat Barourilor este intitulat: "Întrebări la care răspunsul ar trebui dat de consiliile barourilor în raport de situația din barou, astfel cum aceasta este cunoscută de organul profesiei" și are un număr de 19 întrebări.

2. Chestionarul dedicat Avocaților este intitulat: "Întrebări la care pot răspunde consiliile barourilor, dar ar fi recomandabil ca la aceste întrebări să poată răspunde prin "chestionar" avocații-membri ai barourilor, urmând ca analiza răspunsurilor să constituie un capitol al raportului întocmit pentru congres de fiecare barou" și are un număr de 9 întrebări.

Invităm membrii Baroului Timiș să completeze chestionarul dedicat Avocaților, pentru ca problemele întâmpinate de avocați legate de tema Congresului să poată fi centralizate în cel mai scurt timp, iar rezultatele chestionarului să fie cuprinse în Raportul Consiliului UNBR la Congres.

Atașăm Instrucțiunile tehnice privind completarea chestionarelor. 

 

DECAN,

Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ

 

 

 

 

 

Documente atașate

Vizualizări: 1338