CONCERT DE PIAN TEO MILEA: Opera Română din Timișoara, 24 Ianuarie 2020


În cadrul seriei de evenimente 145 de ani de avocatură la Timișoara,

în data de 24 Ianuarie 2020, în cadrul Ședinței Solemne a Consiliului Baroului Timiș,

va avea loc la Opera Română din Timișoara,

Concertul extraordinar de pian susținut de pianistul român Teo MILEA.


La nici 38 de ani, numele Teo MILEA are deja strălucire pe firmamentul muzicienilor români de anvergură internațională. Arădean la origine, Teo MILEA a început să cânte la pian la vârsta de 6 ani la Liceul de Muzică „Sabin Drăgoi” din Arad. A urmat cursurile Facultății de Muzică din cadrul Universității de Vest din Timișoara, pe care a absolvit-o în anul 2005.

De atunci, a progresat continuu în carieră, în prezent trăind în Canada, la Toronto.

Teo MILEA a lansat la Timișoara, în anul 2012 și, respectiv, în anul 2015, cele două albume proprii: ”on white... and black keys” și ”Open Minds”. Primul album a a câștigat locul al II-lea la categoria Albumul clasic al anului 2014 la Radio SoloPiano.com, iar cel de-al doilea, primul loc în anul 2015. A fost unul dintre cei patru finaliști ai concursului CBC Music's Searchlight 2016 organizat de către radioul de stat canadian CBC, cu piesa Ireversibil, la acest concurs fiind înscrise peste 2.000 de piese. În 2011 a concertat de Paști la Berna (Elveția), pe 1 decembrie 2012 - la Comandamentul României de la NATO de la Bruxelles, cu ocazia Zilei Naționale a României. În februarie 2017 a concertat la Chicago, a susținut concerte la The Jazz Room, Waterloo, Ontario, Al Green Theatre, Toronto și la Conservatoire de Musique du Québec din Montreal, iar cel mai recent concert a fost în Toronto, la Union Station, în decembrie 2019.

www.teomilea.com


Înscrierile se fac până în data de 23.01.2020, prin transmiterea unui e-mail la corespondenta.avocati@baroul-timis.ro. Participarea este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile, membrii Baroului Timiș având prioritate.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ


Documente atașate

Vizualizări: 2525