Corul Avocaților din Baroul Timiș - participare la evenimentul dedicat împlinirii a 55 de ani de existență a coralei Carmina Dacica. Program în lunile noiembrie și decembrie 2019

Corul Avocaților din Baroul Timiș a fost invitat să cânte la concertul aniversar, dedicat împlinirii a 55 de ani de existență a coralei Carmina Dacica. Concertul a avut loc în data de 16 Noiembrie 2019, în sala festivă a Liceului ''Ion Vidu'' din Timișoara, una dintre sălile cu cea mai bună acustică din țară.

Sub bagheta Doamnei dirijor Codruța Niculescu, Corul Avocaților din Baroul Timiș a deschis concertul cu 2 lucrări în premieră pentru noi, fiind prima oară în cei 3 ani de activitate când s-a interpretat alt gen muzical decât colindele tradiționale. Astfel, s-a debutat cu Ave Verum Corpus de W. A. Mozart și cu Anima Christi de Marco Frisina (această lucrare avându-i soliști pe tinerii Maria Istrate, Ana Onița-Mîrșu și Luca Niculescu).

În programul concertului, au mai urcat pe scenă corala bărbătească Epifania și, desigur, Carmina Dacica sub conducerea muzicală a Doamnei Profesor Flora Toth.

În numele Corpului Profesional al Avocaților din Baroul Timiș, îi felicităm pe colegii noștri care, la inițiativa Domnului Avocat Paul-Filip Ciucur, au pus bazele acestui frumos proiect care, de la an la an, ne încântă prin aparițiile sale.

De asemenea, vom avea ocazia să îi aplaudăm pe Colegii noștri:

- în data de 30 Noiembrie 2019, la Opera Română din Timișoara, în cadrul Art for Happiness - Concert caritabil dedicat copiilor cu dizabilități (Corul Avocaților din Baroul Timiș va interpreta Ave Verum, Anima Christi, Brindisi);

- în data de 5 Decembrie 2019, la Liceul ''Ion Vidu'' din Timișoara (Ave, Anima și 3 colinde);

- în data de 15 Decembrie 2019, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara (Concert de colinde).


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 1662