CRĂCIUN 2020

Dragi Colegi,


Pentru a păstra și totodată a adapta perioadei pe care o traversăm tradiția Serbărilor organizate cu ocazia Crăciunului, gândindu-ne la cei mici, Baroul Timiș va realiza un album de fotografii dedicat copiilor noștri, inițiativă care, sperăm, vă va aduce bucurie.

În acest sens, cei dintre Dvs. care doresc, ne vor transmite un email de înscriere la corespondenta.avocati@baroul-timis.ro, până la data de 01.12.2020 inclusiv, indicând numărul de persoane (adulți și copii).

Fotografiile vor fi realizate de Răzvan Viționescu într-un studio profesional, amenajat cu decoruri de iarnă. Vârsta maximă a copiilor care se vor putea înscrie în acest proiect este 14 ani.

La studio se vor asigura condițiile de igienă și dezinfectare după fiecare ședință foto, precum și măsurile de distanțare socială impuse în scopul prevenirii îmbolnăvirilor.

Adresa studioului și programarea Dvs. vor fi transmise după terminarea perioadei de înscrieri. În funcție de dorința Dvs., fotografiile vor fi realizate numai cu copii sau și împreună cu părinții, fiecare familie în mod individual. Toate costurile acestui proiect sunt în sarcina Baroului Timiș.


PRODECAN,

Avocat Cristian BANDA

Vizualizări: 1400