INDACO SYSTEMS - acces gratuit la platforma de informare juridică Indaco Lege5 Online, Mobile și Cloud, modulele Legislație RO, EU, – Jurisprudență Relevantă – Hotărâri Judecătorești

Membrii Baroului Timiș, care se găsesc în situații speciale sau întâmpină dificultăți majore generate de pandemia globală - COVID 19, primesc accesul la platforma de informare juridică Indaco Lege5 Online, Mobile și Cloud, modulele Legislație RO, EU, – Jurisprudență Relevantă – Hotărâri Judecătorești – fără niciun cost pentru următoarele 60 de zile, cu posibilitatea de prelungire dacă această criză va persista.

Solicitările de acces vor fi primite pe adesa de email corespondenta.avocati@baroul-timis.ro până la data de 03.04.2020, pentru a fi centralizate și trimise către Indaco Systems.

Datele necesare deschiderii conturilor de acces sunt: Numele și Prenumele avocatului, adresa de email (numărul de telefon este opțional, utilizat pentru suport tehnic), date pe care sunteți rugați să le indicați în emailul transmis. Adresa de email este importantă pentru că aici se vor trimite datele necesare autentificării.

Indaco Sytems menționează că toate date dumneavoastră vor fi șterse din baza de date la finalizarea acestei crize, gestul fiind pentru ajutorarea celor care au cu adevărat nevoie și nicidecum în scopuri de business.

Baroul Timiș salută generoasa propunere primită de la INDACO SYSTEMS, care a demarat un proiect de ajutorare a profesiei de avocat în aceste momente dificile.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 809