NOTIFICARE TAXE SI CONTRIBUTII PROFESIONALE RESTANTE

Stimati Colegi!

In conformitate cu prevederile Legii nr. 51/1995, ale Statutului Profesiei de Avocat si, respectiv, ale Statutului Casei de Asigurari a Avocatilor,

Baroul Timis impreuna cu Casa de Asigurari a Avocatilor Filiala Timis au procedat in cursul zilei de 04.09.2015 la notificarea prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire a tuturor avocatilor care inregistreaza restante mai mari de 3 luni la bugetele celor doua entitati, neindeplinindu-si astfel obligatiile profesionale.

Avocatii care nu se vor conforma si nu isi vor achita taxele si contributiile profesionale restante in termen de 5 zile de la receptionarea notificarii, vor fi invitati in sedinta Consiliului Baroului Timis din data de 28.09.2015, ora 13:00 si

VOR FI SUSPENDATI DIN EXERCITAREA PROFESIEI PE DURATA NEPLATII TAXELOR,

in conformitate cu prevederile art. 28 lit. c) si art. 56 alin. 2 lit. m) din Legea nr. 51/1995 republicata si modificata.

Publicam textul notificarilor care au fost expediate de Baroul Timis si, respectiv, de Casa de Asigurari a Avocatilor Filiala Timis, atat impreuna, cat si individual.

DECAN,

Av. Valeriu RAUTA

Documente atașate

| | Hits: 1510