ORDINEA DE ZI A ȘEDINȚEI CONSILIULUI BAROULUI TIMIȘ DIN DATA DE 26.11.2020, CARE SE VA DESFĂȘURA ÎN SISTEM VIDEOCONFERINȚĂ

Conform Hotărârii nr. 44/21.12.2016 a Consiliului Baroului Timiș, publicăm în extras Ordinea de zi a ședinței Consiliului Baroului Timiș din data de 26.11.2020, ora 14:00:

RATIFICAREA PROCESELOR-VERBALE ALE ȘEDINȚELOR CONSILIULUI BAROULUI TIMIȘ

1. Ratificarea procesului-verbal al ședinței Consiliului Baroului Timiș din data de 10.11.2020.

EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT DE CĂTRE AVOCAȚII BAROULUI TIMIȘ

2. Analiză caz de nedemnitate - avocat L.D.. Raport consilier raportor Avocat dr. Sergiu I. Stănilă. Hotărâre privind cazul de nedemnitate.

3. Avizare conținut website www.avocatpaulchis.ro.

4. Cerere de înscriere în Registrul Avocaților care pot fi desemnați curatori formulată de Domnul Avocat Claudiu Forga.

5. Sesizare din partea Doamnei Avocat Crina Savu privind diminuarea onorariilor la activitatea judiciară.

6. Cerere avizare conținut website www.avocatnoveanu.ro formulată de Domnul Avocat Florin Noveanu.

7. Act adițional la contractul de colaborare încheiat între SCPA Martonosy & Asociații și Avocat Claudia Aurelia Farcaș.

8. Act adițional la contractul de colaborare încheiat între SCPA Martonosy & Asociații și Avocat Bucătaru Ionuț Claudiu.

9. Cerere de suspendare din exercitarea profesiei de avocat începând cu data de 01.12.2020, formulată de Doamna Avocat Daiana Raluca Dragomir.

10. Cerere de suspendare din exercitarea profesiei de avocat începând cu data de 09.12.2020, formulată de Doamna Avocat Daiana Gorana Pelici, pentru creșterea copilului până la vârsta de 2 ani.

11. Contract de conlucrare profesională încheiat între CI Bâte Bogdan și CI Rangu Viorica - Baroul Arad.

12. Încetare colaborare între NNDKP și Avocat Burdulea Alexandra.

13. Cerere din partea SCPA Martonosy & Asociații privind obligativitatea utilizării împuternicirilor avocațiale tipizate sau utilizarea acestora în paralel cu împuternicirile avocațiale proprii emise de formele de exercitare a profesiei de avocat.

ACTIVITATEA DECANULUI BAROULUI TIMIȘ

14. Decizii emise de Decanul Baroului Timiș și activitatea în perioada 10.11.2020 - 26.11.2020.

15. Informare privind activitatea UNBR - puncte de vedere emise în legătură cu proiectele de lege aflate în dezbatere publică.

RĂSPUNDERE DISCIPLINARĂ

16. Raport privind cercetarea disciplinară prealabilă privind plângerea formulată de petentul M.B.A. împotriva Doamnei Avocat A.M.D. - consilier raportor Avocat dr. Sergiu I. Stănilă.

17. Plângere formulată de petentul B.N. împotriva Domnului Avocat D.S..

SITUAȚIE ÎNCASĂRI TAXE ȘI CONTRIBUȚII PROFESIONALE BAROUL TIMIȘ ȘI CAA FILIALA TIMIȘ

18. Analiză situații prezentate de Serviciile de Contabilitate ale Baroului Timiș și, respectiv, CAA Filiala Timiș. Aplicare măsuri legale.

JURĂMÂNT PROFESIONAL

19. Avocat stagiar Daniel Ursulescu - avocat coordonator Răzvan Covaci, CI Covaci Răzvan.

20. Avocat stagiar Adina Ciorba - avocat coordonator dr. Adrian Fanu-Moca, CI Dr. Adrian Fanu-Moca.

DIVERSE

21. Indicatorii financiari.

22. Aprobare proiect Crăciun 2020. Aprobare buget.

23. Verificarea îndeplinirii de către candidaţii înscriși la alegerile care vor avea loc în Adunarea Generală a Avocaților din Baroul Timiș și, respectiv, a membrilor Filialei Timiș a CAA, în data de 02.12.2020, a condiţiilor prevăzute la art. 4, 5, 6, 7 și 8 din Regulamentul pentru desfăşurarea Adunării Generale a membrilor cu drept de vot a Baroului Timiş, pentru alegerea organelor de conducere ale Baroului Timiş.

Întocmită și transmisă prin e-mail membrilor Consiliului Baroului Timiș la data de 25.11.2020, împreună cu convocarea ședinței, în temeiul prevederilor art. 56 alin. 1 din Legea nr. 51/1995 republicată.

Publicată în extras pe site-ul Baroului Timiș la data de 25.11.2020, conform Hotărârii nr. 44/21.12.2016 a Consiliului Baroului Timiș.

Materialele în baza cărora a fost întocmită se află la secretariatul Baroului Timiș și au fost transmise prin e-mail membrilor Consiliului Baroului Timiș. Ordinea de zi va putea fi completată, prin votul membrilor Consiliului Baroului, cu cererile/problemele înregistrate la secretariatul baroului până la ora ședinței.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 917