PARTENERIAT ÎNTRE BAROUL TIMIȘ ȘI WOLTERS KLUWER: PROGRAM LEGISLATIV SINTACT.RO


Stimați Colegi,


BAROUL TIMIȘ va încheia un contract pe o durată de 1 an de zile cu WOLTERS KLUWER, în baza căruia toți membrii Baroului Timiș interesați vor primi acces la platforma portalului legislativ SINTACT.ro Lege/Expert Plus. Prețul unui abonament anual pentru SINTACT.ro Expert Plus este de 296 lei, sumă care se poate achita prin virament bancar în contul Baroului Timiș sau în numerar la casieria Baroului Timiș. Ordinul de plată sau copia chitanței se transmit secretariatului Baroului Timiș, împreună cu solicitarea de încheiere a abonamentului.

Pachetul Sintact.ro Expert Plus conține următoarele module:

- legislația românească și europeană;

- norme metodologice de aplicare inserate la nivelul fiecărui articol;

- peste 11.000.000 de hotărâri judecătorești;

- 4 pachete de comentarii, care includ peste 80 de lucrări ale unor autori de prestigiu (Viorel Terzea, Mădălina Afrăsinei, Bogdan Dumitru Moloman, Ciprian Ureche, Mihaela Tăbârcă, Gabriel Boroi, Gabriela Frențiu, Ion Deleanu, Alexandru Boroi, Tudorel Toader, Vasile Dobrinoiu, Wiliam Brânză);

- 2 pachete flux cu diagrame grafice interactive care descriu procedurile civile și fiscale;

- 8 Reviste de Drept cu colecțiile integrale;

- modulul Repertoar, care conține peste 3.000 de întrebări și răspunsuri pentru probleme relevante de drept;

- modele de documente;

- funcționalitățile platformei: posibilitatea de a adăuga alerta la nivel de articol și act normativ; acces la toate versiunile, ultimele modificări se văd direct pe actul normativ, calendarul legislativ;

- servieta.

Durata abomanentului este de un an calendaristic, respectiv între 01.01.2019 – 31.12.2019. Avocații care achită contravaloarea abonamentului anual descris anterior, primesc acces și pe perioada până la 31.12.2018, bonusul fiind oferit de partenerul WOLTERS KLUWER. Cei interesați pot obține acces gratuit la o variantă demonstrativă, pe o perioadă de 7-15 zile. La carere, un consultant Wolters Kluwer vă poate ghida pentru a putea cunoaște mai bine programul și funcțiile sale.

Pentru avocații stagiari din cadrul Baroului Timiș, cu ocazia depunerii jurământului în ședința solemnă din data de 25.01.2019, Consiliul Baroului va oferi acces gratuit până la sfârșitul anului 2019 la platforma/programul Sintact.ro Lege.

Pachetul Sintact.ro Lege conține următoarele module:

- legislația românească și europeană;

- norme metodologice de aplicare inserate la nivel de articol;

- funcționalitățile platformei: posibilitatea de a adăuga alerta la nivel de articol și act normativ; acces la toate versiunile; ultimele modificări se văd direct pe actul normativ, calendarul legislativ.

Pentru informații suplimentare, avocații interesați îl vor contacta pe Domnul Avocat Mugurel MITRAN, membru al Consiliului Baroului Timiș, la numărul de telefon +40 722 286 253, Dumnealui fiind persoana de contact în relația de parteneriat cu Wolters Kluwer.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 2448