Primul parteneriat instituțional pentru accesarea conferințelor online, încheiat între Baroul Timiș și Universul Juridic


Baroul Timiș și Universul Juridic anunță primul parteneriat instituțional pentru accesarea conferințelor online, prin extinderea parteneriatului tradițional, care constă deja în oferirea accesului membrilor Baroului Timiș la portalul universuljuridic.ro și la arhiva conferințelor VIDEO.

Suntem bucuroși că, în această perioadă cu restricții de circulație și mai mult timp individual, membrii comunității noastre, membrii comunității avocaților timișeni pot continua interacțiunea cu ariile de specialitate și cu specialiștii în materie, adaptându-se acestei perioade pe care o traversăm cu toții. Este important ca, prin solidaritate și proiecte cu valoare adăugată, să susținem activitatea și trecerea peste aceste momente pe care le traversăm.

Editura Universul Juridic își propune minimum două evenimente pe săptămână în următoarele luni. Evenimentele sunt transmise live pe portalul universuljuridic.ro și abordează subiecte de mare actualitate. Trecerea în online reprezintă o adaptare necesară pentru această perioadă, dar suntem siguri că resursele tehnice, dar și colectivul inimos al editurii vor face acest tip de interacțiune util pentru profesia de avocat și nu numai. Vă rog să regăsiți AICI (https://www.universuljuridic.ro/calendar-evenimente/) lista evenimentelor din luna aprilie. Evenimentele din luna mai și iunie sunt în pregătire, urmând a fi comunicate prin e-mail.

Dezbaterile organizate de Universul Juridic sunt transmise live de la sediul Universul Juridic sau se organizează și se transmit de la sediul organizațiilor partenere sau chiar în sistem teleconferință.

Durata medie a fiecărei CONFERINȚE ONLINE este de două ore, putând ajunge la maximum cinci ore, în funcție de cât de ofertantă este tema și de numărul lectorilor participanți. Temele alese sunt de proxim interes, fiind selectate cu atenție împreună cu autorii și partenerii noștri.

Baroul Timiș mulțumește pe această cale disponibilității permanente arătate de Universul Juridic în derularea proiectelor. Extinderea colaborării noastre este încă o dovadă pentru relațiile foarte bune pe care cele două părți le-au consolidat în ultimii ani.

DE CE SĂ FIȚI PARTICIPANT?

Fiindcă reconectăm specialiștii care sunt stăpâni pe subiectele de actualitate.

Fiindcă aflați ceea ce vă interesează și puteți formula în avans întrebări specifice, la care, de regulă, este complicat să primiți răspunsuri avizate.

Fiindcă rămâneți aproape de comunitatea juridică, de oamenii relevanți din domeniu, de opiniile și preocupările lor.

Fiindcă astfel sunteți la curent în mod nemijlocit cu tendințele și puteți oricând transmite un punct de vedere personal sau al organizației dumneavoastră.

Suntem încredințați că reorientarea noastră preponderent spre mediul online, ca furnizor bine cunoscut de conținut juridic, corespunde întru totul noului context și modului în care întreaga societate se repoziționează.

Accesul este acordat pe adresa Dvs. de e-mail. Accesul este posibil doar după ce v-ați autentificat în prealabil. Vă rugăm să verificați că autentificarea Dvs. a fost efectuată cu succes. În partea dreaptă-sus a ecranului trebuie să apară numele ori adresa Dvs. de e-mail și un buton de Deconectare. În cazul în care vă apare în continuare butonul de autentificare, vă rugăm să repetați autentificarea ori să dați refresh (ctrl+f5) paginii. În cazul în care nu vă reamintiți datele de acces, vă recomandăm să utilizați adresa Dvs. de e-mail pentru a vă reseta parola aici: https://cont.universuljuridic.ro/resetare-parola. Pentru mai multe detalii: telefon 0721002452 sau e-mail: premium@universuljuridic.ro. Parteneriatul se derulează pentru următoarele 3 luni.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 1113