PROGRAMUL DE ACTIVITATE AL BAROULUI TIMIȘ ȘI AL FILIALEI TIMIȘ A CAA, ÎNCEPÂND CU DATA DE 18.05.2020

Începând cu data de 18.05.2020,

se reia programul normal de funcționare al Baroului Timiș și al Filialei Timiș a CAA, respectiv de luni până vineri, 8:00 - 16:00.

Programul casieriei este de luni până vineri, 8:00 - 15:00.

Audiențele pentru public la Decanul/Prodecanul Baroului Timiș rămân suspendate.


În sediul Baroului Timiș și al Filialei Timiș a CAA, începând cu data de 18.05.2020, se vor respecta următoarele reguli:


1. Purtarea măștii faciale de protecție este obligatorie.

2. În interiorul casieriei nu va fi în același timp mai mult de o persoană, cu excepția casierei.

3. În interiorul secretariatului Baroului Timiș nu vor fi în același timp mai mult de două persoane, cu excepția secretarelor Baroului Timiș.

4. În interiorul serviciului de contabilitate al Baroului Timiș nu va fi în același timp mai mult de o persoană, cu excepția contabilei Baroului Timiș.

5. În interiorul secretariatului Filialei Timiș al CAA nu va fi în același timp mai mult de o persoană, cu excepția contabilei și secretarei Filialei Timiș a CAA.

6. Membrii Baroului Timiș și ai Filialei Timiș a CAA au prioritate față de orice altă persoană.

7. Până la eliberarea casieriei, contabilității și a serviciilor de secretariat, membrii Baroului Timiș și ai Filialei Timiș a CAA, precum și orice alte persoane interesate, vor putea aștepta în sala de consiliu, cu respectarea măsurilor de distanțare socială (minim 1,5m între persoane).

8. Se recomandă persoanelor care au cunoștință că prezintă simptome specifice gripei cauzate de virusul COVID 19 sau care au intrat în contact cu persoane care prezintă asemenea simptome sau sunt infectate, să nu se prezinte la sediul Baroului Timiș și al Filialei Timiș a CAA.

9. Se recomandă în continuare utilizarea mijloacelor de comunicare la distanță cu Baroul Timiș și cu Filiala Timiș a CAA, respectiv:

a. poștă electronică (e-mail):

Baroul Timiș: contact@baroul-timis.ro (pentru membrii Baroului Timiș și ai Filialei Timiș a CAA, precum și pentru orice persoană interesată), corespondenta.avocati@baroul-timis.ro (exclusiv pentru membrii Baroului Timiș și ai Filialei Timiș a CAA);

Filiala Timiș a CAA: caavtimis@yahoo.ro

b. telefon/fax:

Baroul Timiș: +40 256 498 055

Filiala Timiș a CAA: +40 256 431 305

c. servicii poștale/curierat rapid;

d. utilizarea platformei interne a membrilor Baroului Timiș și ai Filialei Timiș a CAA, pentru efectuarea plății cotelor și contribuțiilor datorate conform legii, platformă care completează și transmite automat declarația de venit către Secretariatul Filialei Timiș a CAA.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 1313